• Fs_lake

salg-og-lejeFlyt til Hallingelille - et dejligt økosamfund i Sjællands navle

Dette blomstrende økosamfund er stadig så nyt, at du kan være med til at præge udviklingen. Der er ingen byggegrunde tilbage - men måske er der af og til en plads ledig i ét af de tre kollektiver, et værelse til leje eller ligefrem et hus til salg.

For at blive 'Halling', skal man have deltaget i mindst to fælles arrangementer først, herunder så vidt muligt ét fællesmøde. Det handler om at kunne vælge fællesskabet til. 

Vi har i Hallingelille lyst til at udvikle os og finde ny inspiration ved udskiftninger i flokken af og til, så vi ikke gror til i selvtilstrækkelighed. Så prøv os; kom og vær med, når det bliver muligt.

Vi har i Hallingelille en venteliste, der bliver spurgt først i tilfælde af hussalg. Det koster 500 kr. at komme på ventelisten (bankkonto i Folkesparekassen, 9860 0000618497). Husk at skriv navn og email på indbetalingen, samt at gøre opmærksom på at det drejer sig om ventelistegebyr.

I den senere tid har vi modtaget en hel del henvendelser og opretter derfor en interesseliste, vedr. en potentiel udvidelse med en 4. bogruppe. Skriv til Camilla på cenglyst@gmail.com, hvis du vil på listen.    

Velkommen.


Læs mere om økosamfundets historie og fællesskab


Ølejr i Hallingelille 2014


Læs meget mere om Hallingelille